Alternativ klinik Shiatzoni

Lidelser Vegatest Stress Homøopati Alternativ behandling Akupunktører Akupunktur Zoneterapeuter Zoneterapi Migræne Rygestop Allergibehandling Heilpraktikere Rygeafvænning Alternative behandlere Naturlæger Smertebehandling RAB FDZ Ledsmerter Barnløshed Rygbehandling Skulderbehandling Nakkebehandling Heilpraktiker Immunforsvar Stressbehandling Hovedepine Kolik Ørebetændelse småbørn Foredrag Detox Hovedpine Infertilitet Mellemørebetændelse
v/ Lisbeth Andersen
Alternativ klinik Shiatzoni
Klinikken er omfattet af datalovens bestemmelser ang. accept, indsigt og journalføring.
Allergi, fobier, stress, migræne, muskel- og ledsmerter, barnløshed, nedsat immunforsvar og afgiftning er noget af det, som jeg arbejder meget med i klinikken. Jeg får desuden mange børn, som lider af øreproblemer, gentagne betændelser, kolik og allergi. Min styrke er, at jeg arbejder meget bredt i min klinik. Mine uddannelser som zoneterapeut, akupunktør, heilpraktiker samt diverse kurser har givet mig ikke kun et spændende job, men også en bred vifte af viden, der sammen med 30 års erfaring i egen klinik, deraf 25 år som fuldtids, kommer kunderne til gode.

Jeg har desuden tilegnet mig en speciel viden om akupunktur, som akupunktør på hospitaler i Kina.

Min erfaring i dag er, at en behandling med en kombination af akupunktur, zoneterapi og homøopati virker kraftigere og giver hurtigere resultat, end hvis behandlingsformerne bliver brugt hver for sig.

I klinikken behandler jeg klienter i alle aldre, fra fødsel og opefter. Til børn og voksne, der helst vil undgå nåle, bruger jeg laserakupunktur.

Jeg træffes bedst på tlf. nr. 75523734 hverdage fra kl. 7.3o-8.3o. Ellers er du velkommen til at lægge en besked på min telefonsvarer.