Din personlige udvikling/fobier

Lidelser Vegatest Stress Homøopati Alternativ behandling Akupunktører Akupunktur Zoneterapeuter Zoneterapi Migræne Rygestop Allergibehandling Heilpraktikere Rygeafvænning Alternative behandlere Naturlæger Smertebehandling RAB FDZ Ledsmerter Barnløshed Rygbehandling Skulderbehandling Nakkebehandling Heilpraktiker Immunforsvar Stressbehandling Hovedepine Kolik Ørebetændelse småbørn Foredrag Detox Hovedpine Infertilitet Mellemørebetændelse

Din personlige udvikling/fobier

Efter en behandling med akupunktur og zoneterapi vil du mærke at kroppen bliver mere harmonisk og du får et større overskud. Ved en behandling styrkes og afbalanceres ikke kun organerne, men også psyken. Alle organerne relaterer til en følelse. En ubalance på et organ får dig til at reagere med en negativ følelse. Din personlige udvikling kan samtidig understøttes med specielle blomsterremedier til psyken eller en behandling for psykiske ar. Ved behandling for psykiske ar går jeg ind med akupunkturnåle i specielle punkter i øret og sletter gamle traumer og shockoplevelser. At få ryddet op i gamle traumer vil ændre dit liv posetivt.

Det er også muligt at arbejde med angst, fobier, lavt selvværd, forskellige følelser og problemer med en bestemt udviklet teknik. Det foregår med en kineseologisk test. hvor jeg tester mig frem til problemet, og går ind og ændrer dine negative tankemønstre. Det lyder så nemt, men jeg kan kun hjælpe dig med de ting, som kroppen tillader og er parat til at slippe.