Vegatest/detox

Lidelser Vegatest Stress Homøopati Alternativ behandling Akupunktører Akupunktur Zoneterapeuter Zoneterapi Migræne Rygestop Allergibehandling Heilpraktikere Rygeafvænning Alternative behandlere Naturlæger Smertebehandling RAB FDZ Ledsmerter Barnløshed Rygbehandling Skulderbehandling Nakkebehandling Heilpraktiker Immunforsvar Stressbehandling Hovedepine Kolik Ørebetændelse småbørn Foredrag Detox Hovedpine Infertilitet Mellemørebetændelse

Vegatest/detox

Mange lider af træthed og småskavanker uden egentlig at være klar over årsagen. Problemerne kommer som oftest af et nedsat immunforsvar. Men i dag kan man faktisk måle sig frem til, om kroppens organer er i ubalance, dens evne til at udskille affaldsstoffe, samt om den mangler vitaminer eller mineraler.

Det sker via en såkaldt vegatest. Testen viser værdien af dit immunforsvar og kroppens behov for afgiftning eller tilførsel af vitaminer eller mineraler. Ved at afgifte med homøopati bliver kroppen i stand til selv at fjerne nogle af de belastninger, den har. Den laver en vikaration. En vikaration vil sige at den behandler kroppen i et baglæns forløb til et tidligere sundere stadie. Kroppens vitalitet øges.

Testmetoden er udviklet af en tysk læge, Dr. Schimmel, og blev indført i Danmark i 1982.

Jeg har gode erfaringer med at afgifte børn fra et år og voksne i alle aldre.